Vi tilbyder både fag, -hoved -og totalentreprise til en god pris

​Inden man igangsætter et større byggeprojekt, er det vigtigt, at man får valgt den rigtige entrepriseform. Det er helt op til dig at vurdere, hvilken form for entreprise, der ville være mest tjenlig for dit byggeprojekt. Grundlæggende hentyder entreprise til den aftale, der laves mellem en bygherre – eller chefen, som kunne være dig – og de håndværkere/entreprenører, der skal bygge. Den entrepriseform, som du vælger, er altså afgørende for, hvem der ender med at have de forskellige ansvarsområder og det store overblik i byggeprojektet. Hos Murerfirmaet Bent Klausen har vi både erfaring inden for fag, -hoved -og totalentrepriser til en konkurrencedygtig pris.

Vi er både kyndige rådgivere og dygtige bygherrer

​Vi er kyndige i arbejdet som såvel rådgivere og bygherrer, underentreprenører og vejledere. Her kan du få et overblik over, hvilke entrepriseformer, vi som professionel entreprisevirksomhed tilbyder:

  • Fagentreprise: her er det dig eller din rådgiver, der styrer og koordinerer hele byggeprojektet. Der kan være mange fordele i at være ”chefen”, men det anbefales dog kun, at man vælger en fagenterprise, hvis man har erfaring.
  • Hovedentreprise: her har du eller din rådgiver ansvaret for at indhente diverse kontrakter og projektmaterialet, som hovedentreprenøren efterfølgende giver et tilbud på. Herefter er det hovedentreprenøren – der kunne være os -, der leder byggeriet fra A-Z. Vi udarbejder altså tidsplaner, leder underentreprenører og så videre.
  • Totalentreprisen: her overlader du fuldkommen processen til de andre, som du skriver kontrakt med – velegnet til typehuse og typificeret sommerhusbyggeri

Uanset hvilken entrepriseform, du vælger, så er du garanteret af vi hos Murerfirmaet Bent Klausen ikke går på kompromis med kvaliteten, mens projektet fortsat kan laves til den rigtige pris. 

Entrepriser er professionel hjælp til dem uden erfaring

​Det er altafgørende, at man forstår sig på, hvad man laver, og hvad det kræver, når man starter et byggeprojekt. Alt andet kan komme til at koste rigtig mange penge. Vi tilbyder derfor vores professionalisme til dig, så du kan få et succesfuldt byggeprojekt uden risiko for yderligere omkostninger. Tag kontakt til os i dag på telefonnummeret 86 38 11 60 og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.

Bliv ringet op

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud. Vi ringer tilbage til dig inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi bestræber os altid på at overholde aftalte betingelser og tidsfrister

Vi har mere end 45 års erfaring

70 dygtige og kompetente medarbejdere

En fornøjelse med glade og tilfredse kunder

Læs udtalelser fra nogle af vores kunder her.​

"Et rigtig godt stykke arbejde"

Tak for et rigtig godt stykke håndværk. Alt i processen har kørt som smurt, lige fra planlægning, håndværket og opbevarings container. Dygtige håndværkere!

Kan klart anbefales.

Mark Juul

"Service i top"

Vi har fået det flotteste badeværelse. En service der har været i top fra start til slut.

Vi er så vildt tilfredse.

Julie Rytter Hoijer

"Fantastisk flinke folk"

Fantastisk flinke folk, virkelig flot stykke arbejde og et firma, der overholder alle aftaler!

​Det kan varmt anbefales at ringe efter Murerfirma Bent Klausen.

Helle Vinge

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt uforpligtende tilbud i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 48 timer.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Udfyld blot formularen ​⬎

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Murerfirmaet Bent Klausen ApS

Industrivej 20, 8586 Ørum Djurs

CVR: 21147206

Skriv til os på info@bentklausen.dk  eller ring på telefon: ​86 38 11 60.​

✓ Gratis og uforpligtende

✓ Få svar inden for 48 timer

✓ Professionel rådgivning

Besøg os på Facebook​

Følg med på vores Facebook-side, hvor vi løbende deler nyheder, jobopslag m.v.