Vores arbejdsområder hos murerfirma Bent Klausen

Kvalitetsbevidst murerfirma med stor erfaring

Vi tilbyder hos Murerfirmaet Bent Klausen ApS løsning af et væld af opgaver inden for både murerarbejde og kloakbranchen. Vores firma blev stiftet i 1975, og vi har derfor stor erfaring indenfor løsning af mange typer af opgaver. Vi tilrettelægger løsningen af din entreprenøropgave til dine ønsker, og uanset om du skal have lagt fliser eller kloak, tilbyder vi altid en servicepræget og individuel løsning.


Dygtig opgaveløsning til konkurrencedygtige priser

Hos Murerfirmaet Bent Klausen ApS udfører vi alle opgaver inden for både jordarbejde og kloak samt beton, belægning og fliser. Alle opgaver løses til gode og konkurrencedygtige priser, men det betyder samtidig ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder bl.a. følgende kvalitetsarbejde:

• Nedbrydning
• Nybygning, tilbygning og ombygning
• Renovering
• Rottebekæmpelse (Certificeret)
• Energivejledning (Certificeret)
• Og meget mere...


Ekspertise inden for murerfaget

De ca. 40 mand, som er beskæftigede hos os, er alle veluddannede, og desuden kan kvaliteten af vores opgaver siges at være sikret ved, at vi konstant forsøger at være fagligt opdaterede via f.eks. kurser og efteruddannelse. Vi har stor fokus på at benytte de nyeste teknologier inden for både murerfaget og andre entreprenøropgaver, og flere af vores opgaver er også certificeret. Dette gælder f.eks. muligheden for at få energivejledning. Vi er desuden medlem af BYG garanti, hvilket er din sikkerhed for et kvalitetsbevidst håndværk.


Personlig tilpasning af løsning

Selvom vi i høj grad gør brug af den nyeste teknologi tilbyder vi samtidig en nærværende og personlig vejledning og rådgivning, så dit byggeprojekt løses præcis, som du ønsker det. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og tidsfrister, og vores generelle fokus på en servicefyldt oplevelse skinner også igennem her.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 8638 1538, via vores hjemmeside eller på mail info@bentklausen.dk for at få et uforpligtende tilbud og personlig rådgivning til dit projekt. Vi udfører arbejde og løser opgaver på hele Djursland, Århus, Randers og omegn.

Vi er din sikkerhed for et professionelt håndværk udført i høj kvalitet.

 

Bliv ringet op

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud.
Vi ringer tilbage indenfor 48 timer.

Top